У Києві спалахнула пожежа в багатоповерховому будинку, внаслідок чого загинула людина.

Про це повідомляє Інформатор.

У Святошинському районі Києва на проспекті Леся Курбаса, 5а сталася серйозна пожежа. Горіла квартира на дев'ятому поверсі 9-поверхового будинку.

Про пожежу на лінію 101 повідомили в неділю, о 17:07. На місце події одразу ж вирушили кілька бригад рятувальників.


Пожежі був привласнений ранг підвищеної складності, за яким були стягнуті додаткові сили ДСНС. Лише до 18:29 займання вдалося локалізувати, а о 18:57 ліквідувати.


Після повної ліквідації вогню в приміщенні рятувальники знайшли обвуглене тіло людини. Під час пожежі рятувальники евакуювали 30 осіб. Подробиці і причини загоряння з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки.

Знай.ua писав, що 7 вересня, в Запоріжжі горів корпус університету "Запорізька політехніка". Про це повідомили у прес-службі ДСНС.