У неділю, 8 вересня, у Києві на вулиці Старокиївській сталася аварія, після якої всю вулицю засипало іноземними купюрами - доларами. Фотографію з місця події опублікували в паблике "dtp.kiev.ua".

До того ж, на даному знімку видно людей. Вони стоять і щось бурхливо обговорюють. Про постраждалих поки не повідомляється.

Користувачі мережі активно коментують побачене на фото.

"Виїжджаю збирати", "Секрет розкрили, як мажори стали елітними", - юзери пишуть в мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Однак серед користувачів з'явилося припущення, що це - зйомки якогось фільму, а гроші - не справжні.

"Фальшиві, я брав", "Охорона скасування, кіно знімали", "Зйомки", - пишуть в коментарях люди.

Нагадаємо, що у центрі Києва - Печерський район, автомобіль збив двох дітей прямо на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.ua, на об'їзній дорозі райцентру Коростишева Житомирської області сталося масштабне ДТП, яке забрало життя чотирьох осіб.

Також портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині загинули батьки чотирьох дітей - Марія і Костянтин Кеді. Пара їхала на мотоциклі "Мустанг", позаду них рухався автомобіль "Део Ланос". Під час виконання повороту ліворуч машина влетіла в мотоцикл, не дотримуючись безпечної дистанції. В результаті дорожньо-транспортної пригоди подружжя Кед загинули на місці.