Вранці у п'ятницю, 6 вересня у Києві невідомий відкрив стрілянину в тролейбусі після чого зник у невідомому напрямку. В результаті інциденту постраждали двоє людей, вони з вогнепальними пораненнями госпіталізовані до лікарні.

Як повідомила прес-служба столичного главку Національної поліції, у Голосіївському районі Києва, на вулиці Федорова між пасажирами тролейбуса стався конфлікт. Під час сварки один чоловік дістав з рюкзака пістолет, вистрілив в опонента і вийшов з транспорту. На зупинці він поранив ще одну людину.

Після події нападник зник. На місце події виїхали співробітники поліції. Правоохоронці встановили, що між двома пасажирами в тролейбусі виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час інциденту один з чоловіків дістав з рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. Коли зловмисник вийшов з транспорту на зупинці, його наздогнав другий пасажир. Тоді підозрюваний скоїв ще три постріли в чоловіка, який заступався за потерпілого.

Очевидці надали поліцейським прикмети зловмисника. Чоловік був одягнений в куртку пісочного кольору, джинси і при собі мав чорний рюкзак.

Поліція розшукує цього чоловіка і просить повідомити, якщо ви бачили того, хто стріляв

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В результаті інциденту госпіталізували двох чоловіків. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту, проводять невідкладні слідчі дії, відпрацьовують відео з камер спостереження. За скоєне чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці просять всіх, хто був свідком цієї події чи бачив людину, яка стріляла, негайно повідомити в поліцію. Телефонуйте на лінію "102" або за номером (063) 61-00-375.

Нагадаємо, у популярному київському кафе влаштували пекельну стрілянину

Як повідомляв портал Знай.ua, масова бійка в центрі Києва переросла у стрілянину.

Також Знай.ua писав, п'яний коп влаштував жахливу стрілянину в Києві.