Віталій Кличко розповів, що давно дружить із Зеленським, передає ВВС Україна.

За словами мера Києва, їх відносини є "хорошими". Також Кличко зазначив, що жодного разу Зеленський не пред'явив йому претензій. Що стосується особистих відносин, то вони нормальні. "Зустрічаємося як старі друзі, можна сказати", - сказав Кличко.

Але найцікавіше, як відреагував Кличко щодо жартів 95 кварталу, які стосуються його персони особисто.

"Є гумор, є сатира, а є жарти нижче пояса", - зазначив Кличко. На його думку, багато жартів зачіпали за живе і були не зовсім належними. І Кличко про це не раз говорив Зеленському.

У свою чергу, Зеленський відповів: "Віталій, ти коли боксував, це не була бійка". А Кличко відповідав, що це була іноді "дійсно бійка в рингу".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В кінці розмови Віталій Кличко додав, що збирається боротися не за свою посаду, а за право киян обирати собі владу.

У Президента України з Володимиром дружні відносини.

Нагадаємо, що в Вінницької області стався пожежа у житловому будинку. У приміщенні рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Повідомлення про займання пожежникам надійшло від сусідів.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.