У Києві назріває черговий скандал із забудовниками. Замголови КМДА Вячеслава Непопа підозрюють в тиску на мешканців Дарниці, які вийшли на захист озера Качиного в 2016 році. Про це пише ветеран АТО та блогер Сергій Бригадир.

За його словами, Непоп є куратором і колишнім директором КП «Житлоінвестбуд-УКБ». Крім того, чиновник КМДА – співвласник будівельної компанії «Азур Груп».

У 2016 році під час протестів на озері сталася бійка між місцевими мешканцями та забудовниками. Вчора, 5 вересня, Дарницький районний суд міста Києва постановив стягнути на користь БК «Азур Груп» із місцевих жителів 200 тис. грн.

Блогер зазначає, що Непоп «одною ногою в тюрмі, а іншою в бігах», та додає, що з його допомогою «банда Кличка розікрала мільярди київських грошей на будівництвах шкіл, мостів, стадіонів та велотреків».

Нагадаємо, у Богдана розповіли про конфлікт з Кличком і "смотрящих" за Києвом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, киян розстрілюють посеред вулиці, "снайпера" засікли на висоті.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, що планує зробити з губернатором Харківщини.