Найбільше в Києві заробляють фахівці з нерухомості та транспорту. Про це стало відомо завдяки статистиці сайту Work.ua.

Зазначається, що фахівці у сфері нерухомості заробляють в середньому від 22 тис. грн на місяць. Трохи менше отримують працівники сфери транспорту та автомобільного бізнесу – їх зарплати стартують від 18 тис. грн.

Трійку лідерів замикають юристи і представники сфери продажів і закупівель – їм платять в середньому від 16 тис. грн.

Нагадаємо, що 26 вгуста у Львові на перехресті вулиць Стуса-Шептицького водій легковика скоїв наїзд на дівчат 12 і 14 років і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Знай.uа , в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Знай.uа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.