У Києві жінка викупила дві верхні квартири в багатоповерхівці і почала розширювати свої квадратні метри за рахунок даху.

Про це повідомляє ТСН.

На ситуацію з небезпечним будівництвом звернув увагу кіноактор Олексій Горбунов. Він записав відеозвернення до голови столиці, тому що в цьому самому будинку живуть його старша дочка і перша дружина Олена Яковлєва. Він розповів, що це будівництво триває вже місяць. Нещодавно через ремонтні роботи у будинку стався витік газу.


Двері на покрівлю закриті, а тому потрапити туди не можливо. Тому самі робітники придумали незвичайну схему, щоб потрапити на будівельний об'єкт: вирубали дірку в стелі і встановили сходи.

Також сусіди розповіли, що ніяких документів на таке будівництво не бачили. Вони кілька разів викликали поліцію, але власниця квартир з сусідами на контакт не йде.

В КМДА про проблему знають, вже навіть виїжджали на місце, щоб досліджувати відповідає формат будівництва заявленому. Але їм так і не вдалося отримати доступ до проблемного приміщення.


Самому будинку вже більше ста років, місцеві побоюються, що такі масштабні перебудови можуть стати фатальними не тільки для стін, але і для людей.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у Богдана розповіли про конфлікт з Кличком і "смотрящих" за Києвом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, киян розстрілюють посеред вулиці, "снайпера" засікли на висоті.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, що планує зробити з губернатором Харківщини.