У центрі Києва згорів автомобіль сина ексглави Національного банку України Валерії Гонтаревої

Про це повідомляє Главком.

В центрі Києва опівночі на вулиці Володимирській, 69 дотла згорів автомобіль Audi А7. Рятувальники прибули на місце події за кілька хвилин, але від машини вже не залишилося практично нічого.

Жителі прилеглих будинків розповіли, що за кермом цього авто їздив старший син ексглави Національного банку України Валерії Гонтаревої. Правоохоронці ж від коментарів відмовилися.


Автомобіль стояв в арці за парканом, який був закритий. А у двір будинку, тобто ближче до машини, можна було потрапити тільки через під'їзд, на дверях якого встановлено домофон.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Правоохоронці припускають, що авто спалахнуло в результаті підпалу. Зараз точної причини загоряння немає. Всі деталі обставини з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що летів "як бог": одеський коп засвітився з пляшкою за кермом, відео ганьби

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи