У Києві "герою парковки", який припаркувався у невідповідному для цього місці підготували неприємний сюрприз.

Про це повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

У Києві "герою парковки", який залишив своє авто у недозволеному місці на вулиці Васильківська, 31, влаштували неприємний "сюрприз".

На колеса авто, які було припарковано в невідповідному місці встановили блокіратор. Таким чином, до розмови з охоронцем паркінгу власник машини нікуди виїхати не зможе.

"Київ, Васильківська, 31. Seat вирішив припаркуватися в недозволеному місці. Напевно, не очікував такого "привіт" від охоронця паркінгу", - пишуть у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що обходьте клумбами: автохами зайняли тротуар у центрі Києва

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Одесі зловили чергових автохамов. Горе-водії, щоб скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені тільки для ходьби. Відповідне відео розмістили на YouTube.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що герої паркування, готуйтеся: кожного криворукий водія тепер можна буде знайти по імені.