Стало відомо, що у середу, 4 вересня, в українській столиці на вулиця Гродненська пролунав дивний хлопок. Потім пішов їдкий запах. На місце терміново виїхали екстрені служби міста.

Дзвінок на лінію "101" надійшов о 14:45. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Києва.

Так, під час розглядів з'ясувалося, що на будівельному майданчику проводилися екскаваторні роботи. У процесі копання виявили два балони з невідомим вмістом всередині. Ківш пошкодив ємності. Через це сталася розгерметизація.

Прибулі на місце події рятувальники провели роботи по осадженню парів з допомогою подачі води. Після цього вони завантажили ємності у вантажівку і в супроводі копів вивезли на полігон для утилізації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час робіт з сусідніх будинків евакуювали п'ять місцевих жителів. Медики ретельно оглянули двох людей, на щастя їх життю нічого не загрожує, і госпіталізація не знадобилася.

Згідно вимірам хімічної лабораторії рятувальників КАРС, яка працювала на місці, вміст оксиду азоту в повітрі становить 0,6 — 0,7 міліграма на 1 кубічний метр.

Слід підкреслити, що норма не повинна перевищувати показник 0,2 міліграма на 1 кубічний метр.

На місці працювали рятувальники ДСНС, КАРС, медики, поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту поки що з'ясовуються.

Нагадаємо, що на Харківщині засікли страшну інфекцію.

Як повідомляв портал Знай.иа під час зйомки велогонки на даху будинку виявили плантації конопель.

Також портал Знай.иа писав, що гора сміття за ніч виросла посеред міста.