Сьогодні Кабінет міністрів дав добро на звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє агентство УНІАН з посиланням на народного депутата від “Європейської солідарності” Олексія Гончаренка.

Як повідомляється, таке рішення Кабмін прийняв у зв’язку з закінченням терміну повноважень минулого президента Петра Порошенка, який призначав Кличка на цю посаду.

Стало відомо, коли Кабмін розгляне звільнення Кличка
Стало відомо, коли Кабмін розгляне звільнення Кличка

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сам Кличко їз своїм звільненням не згоден, вважає його антиконституційним та підготував відповідне звернення до Конституційного суду.

Також Кабмін звільнив з посади першого заступника міністра охорони здоров’я Уляну Супрун. Остаточне рішення тепер — за Президентом Bолодимиром Зеленським.

Нагадуємо, що антикорупційна комісія Київради розпочала розслідування щодо одіозних заступників Кличка В’ячеслава Непопа та Миколи Поворознюка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Запоріжжі оберуть найсильнішого школяра: позмагаються хлопці та дівчата

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Розенбаума екстренно госпіталізували