У Києві можна безкоштовно відвідати музеї, галереї і виставки. Правда, для цього потрібно знати, де і коли проходять «дні відкритих дверей». У вересні відвідати музеї в Києві безкоштовно можна:

4 вересня: Національний музей «Київська картинна галерея», вул. Терещенківська, 9 (до 14:00). Крім того, безкоштовний вхід буде у Національному науково-природознавчому музеї на вул. Богдана Хмельницького, 15 (з 10:00 13:00), і в Національному музеї мистецтв ім. Богдана і Варвари Ханенків на вул. Терещенківська, 15/17.

5 і 19 вересня відкриє свої двері для всіх бажаючих Музей видатних діячів української культури Лесі Українки, Миколи Лисенка, Панаса Саксаганського, Михайла Старицького на вул. Саксаганського, 97/95б/95.

10 вересня відвідайте музей-майстерню Івана Кавалерідзе на Андріївському узвозі, 21.

25 вересня безкоштовно пустять до Національного музею літератури України, вул. Богдана Хмельницького, 11; Літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка по вул. Тараса Шевченка, 8а. Пенсіонерам можна буде безкоштовно відвідати Національний заповідник «Софія Київська», вул. Володимирська, 24.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

26 вересня заходьте в Меморіальний будинок-музей Тараса Шевченка, вул. Вишгородська, 5; і Національний музей Тараса Шевченка, бул. Тараса Шевченка, 12. У той же день відвідайте Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського, вул. Паньківська, 9.

27 вересня відкриє свої двері Музей української діаспори, вул. Московська, 40б; Музей Івана Гончара по вул. Лаврській, 19.

29 вересня зайдіть в Літературно-меморіальний музей-квартиру Павла Тичини на вул. Терещенківська, 5, та Літературно-меморіальний музей Максима Рильського на вул. Максима Рильського, 7. На вул. Велика Васильківська, 121 зайдіть в Літературно-меморіальний будинок-музей Марії Заньковецької. Крім того, в цей день безкоштовно вас пустять в Національний художній музей України, вул. Грушевського, 6.

30 вересня безкоштовний час відвідування в Національному музеї історії України, вул. Володимирська, 2; Музеї театрального, музичного та кіномистецтва України, вул. Лаврська, 9, квартира 26; Музеї гетьманства, вул. Спаська, 16б.

У Національному музеї українського декоративного мистецтва, вул. Лаврська, 9, безкоштовний вхід тільки для школярів і студентів.

Нагадаємо, українські артисти влаштували рокенрольную вечірку пам'яті Елвіса Преслі "ELVIS. Rock & Roll Era. Memory Party".

Як повідомляв портал Знай.uа, реперша Аліна Паш пояснила в Instagram, навіщо загорнулася в російський прапор.

Також Знай.uа писав про те, потужний вибух поставив Київ на вуха.