У вівторок, 3 вересня, на Житомирській трасі у напрямку до Києва 5 атомобілів потрапили у жахливу ДТП. Серед них маршрутка, кілька вантажівок і легковиків. Аварія спровокувала 20-кілометрову пробку, про це передає прес-служба патрульної поліції Київської області.

"У зв'язку з дорожньо-транспортною пригодою за участю п'яти автомобілів тимчасово ускладнено рух на 20 км автодороги Київ-Чоп. Напрямок ускладнення у русі – місто Київ", — йдеться у повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми даними, одна вантажівка і легковик перекинулися. На місці працюється поліція, інформації про постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, жахлива ДТП на Львівщині відправила до реанімації десять чоловік.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, у Києві смерть наздогнала водія прямо за кермом.

Також "Знай.ua" писав, у Дніпрі некерований Seat влетів у маршрутку з людьми, все вирішили фатальні секунди.