На Київщині виявили авто із трупом усередині. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Київської області.

Зазначається, що тіло загиблого чоловіка мало вогнепальне поранення. Поруч із ним знаходилася зброя та передсмертна записка. На вигляд загиблому близько 50-ти років.

За попередніми даними, загиблий – колишній правоохоронець, а вкоротив собі віку через складні стосунки з жінкою.

Інцидент стався 1 вересня, у неділю, у селі Петропавлівська Борщагівка. Тіло мертвого чоловіка у машині виявили вранці випадкові перехожі.

Тіло у машині виявили випадкові перехожі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства.

Нагадаємо, що п'ятнадцятирічний хлопець вирішив покінчити життя самогубством. І зробив він це в прямому ефірі. Підліток вилетів на зустрічну смугу і врізався в КАМАЗ. Юнак загинув на місці від травм, несумісних з життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Липовець Вінницької області було знайдено повішеного у сараї 15-річного Артема Ателіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Олександрівське Харківської області (Кегичевський район) наклав на себе руки 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї.