У Києві жінка випадково знайшла повного «двійника» своєї машини. Про це стало відомо зі сторінки dtp.kiev.ua у Facebook.

Як зазначається, жінка вирушила на прогулянку центром міста, припаркувавши своє авто поблизу парка Шевченка. Вийшовши на Хрещатик, вона раптом виявила автівку, яка повністю нагадувала її власну. Збігалися державні номери, колір, марка, рік випуску, тонування, та, як пізніше виявилося, техпаспорт.

На місце події викликали поліцію. Перевірка показала, що «дублікат» був застрахований у тій же компанії, що й «оригінал».

За офіційною інформацією виявилося, що номери «двійника» – не підробка, а офіційний дублікат.

У машин збіглися державні номери

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Бажаю нікому не потрапляти у таку ситуацію», - зазначила жінка.

Нагадуємо, що нещодавно на виїзді з Харкова сталась масштабна аварія за участю п’яти автівок.

Як повідомляв Знай.uа правоохоронці Харківській області затримали двох жителів Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини

Також Знай.uа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.