ДТП в Києві сталася на вул. Ревуцького 1 вересня. Учасниками аварії стали автомобілі марок Daewoo Lanos і Volkswagen Tiguan.

Як стало відомо, винуватцем ДТП став водій Daewoo Lanos: під час руху в напрямку вул. Здолбунівської він наїхав на бордюр. Через це його машину занесло і він врізався в Volkswagen, припаркований на узбіччі.

В результаті зіткнення авто загинув водій Lanos – отримані ним травми виявилися несумісні з життям.

Відео аварії опублікували свідки події.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа Івано-Франківську велосипедист загинув під колесами легковика, за кермом якого перебував 20-річний водій у стані алкогольного сп'яніння.

Також, Знай.uа розповідав, що нещодавно вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім зник з місця події.

Знай.uа писав, що в Вінницької області на автодорозі Ладижин - Лукашівка сталося ДТП в результаті якого загинули дві людини.