Сьогодні в школу вперше відправилися майже 33 тис. маленьких киян. Серед них – Кирило Зеленський, син президента України Володимира Зеленського. Про радісну подію повідомила у соцмережі Перша леді країни Олена Зеленська.

Вона зазначила, що її синові доведеться ходити в школу «в країні змін», а також дізнатися, «що таке дружба і розчарування».

Президентська пара не афішує фото свого молодшого сина, а старшу доньку Сашу країна бачила тільки на шоу «Розсміши коміка».

ЗМІ вдалося дізнатися, що Кирило буде вчитися в Новопечерской школі, в центрі Києва. Коли журналісти «Інформатора» спробували зняти репортаж про перший день у школі маленького Зеленського, його батьки відреагували на це вкрай негативно – президент зробив їм різке зауваження, а його дружина закрила об'єктив камери руками.

"Зачем вы снимаете моего сына?": Зеленский резко отреагировал на журналистов, когда отводил сына на первый звонок

Сын Зеленского пошел в первый класс. На первый звонок Кирилла торжественно сопроводили оба родителя - Елена и Владимир Зеленские. Однако президентской семье не понравилось то, что журналисты начали снимать мальчика на камеры. "Зачем вы снимаете моего сына?!", - спросил Президент, а Елена и вовсе закрыла камеру рукой. Видео: "Вести"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 2 september 2019

Нагадаємо, Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.

Також Знай. ua писав, що слуга народу вперше зізнався, хто допомагає приймати рішення.