На Київщині за одну добу, 1 вересня, покінчили життя самогубством одразу четверо чоловіків. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Зазначається, що загиблі проживали у різних районах регіону та не мали між собою в’язків. Один з них – мешканець Броварського району 1965 року народження. Другий, 44-річний чоловік, проживав у Бородянському районі Київщини.

Третій мешкав у Вишгородському районі, 1984 року народження. Четвертий самогубець – з Києво-Святошинського району. Йому було 50 років.

Всі вони скоїли самогубства через побутові проблеми. У поліції закликають громадян проявляти чуйність до своїх рідних та близьких, підтримувати їх у скрутні хвилини.

Нагадаємо, що п'ятнадцятирічний хлопець вирішив покінчити життя самогубством. І зробив він це в прямому ефірі. Підліток вилетів на зустрічну смугу і врізався в КАМАЗ. Юнак загинув на місці від травм, несумісних з життям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Липовець Вінницької області було знайдено повішеного у сараї 15-річного Артема Ателіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Олександрівське Харківської області (Кегичевський район) наклав на себе руки 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї.