Відомий український фінансист розповів, як можна звільнити Київ від заторів.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Фінансист і співзасновник Українського інституту майбутнього Анатолій Амелін розповів, що найшвидший шлях розвантажити місто від заторів це висока вартість паркування. Адже при таких цінах вигідніше буде їздити на таксі або ще краще на громадському транспорті.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


"Якщо в країнах східної Європи година паркування в центрі коштує 5 євро, можемо почати з 1. При завантаженні 6 годин в день і безкоштовних вихідних, місто тільки з них отримає 1 млрд грн щорічно, які будуть спрямовані на розвиток громадського транспорту за 3 роки змінять місто до невпізнання.", - розповів Амелін.

При цьому Амелін зазначив, що такі нововведення не можливо зробити без зміни влади в українській столиці. Адже парковка - "одна з головних годівниць".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Самый быстрый путь разгрузить город от пробок вижу в высокой стоимости парковки, при которой выгоднее будет ездить на...

Geplaatst door Anatoliy Amelin op Donderdag 29 augustus 2019

Нагадаємо, що КМДА збільшила вартість вивезення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Тернополі вже в примусовому порядку ввели сортування побутових відходів.

Також портал Знай.ua писав, що столиця України блискавичними темпами перетворюється на гігантське звалище, і винні в цьому в основному самі ж кияни.