Вже два дні як в п'яти районах під Києвом горять торфовища. Співробітники пожежної служби намагаються загасити вогонь, але це виходить з перемінним успіхом.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Гостомелі полум'я всполихнуло поруч з житловими будинками, але їх поки не торкнулося лихо. Займання сталося біля "Канадського містечка", вулиця Дачна. Зараз там гасять пожежу 8 чоловік особового складу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також пожежі досі вирують у Вишгородському, Обухівському, Іванківському і Броварському районах, повідомляє ДСНС Київської області.

Якщо ви стали свідком пожежі в лісі або на відкритій місцевості, негайно повідомте в 101.

Нагадаємо, раніше дніпрянин влаштував "газову камеру" у власній квартирі: рятувальники не всесильні, подробиці з вогню.

Також Знай.uа писав, що Вінниччину охопили пожежі, не вистачає рук і нервів: рятувальники благають лише про одне.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що людей запхали в палаючий "крематорій" в центрі Києва, рятувалися як могли: подробиці кошмару.