Поштові скриньки біля київського Головпоштамту нарешті отримали нове обличчя.

Про це повідомили представники Укрпошти на сторінці в Facebook.

"І Оскар за найкрасивіше у світі оздоблення отримують...

Друзі, пам'ятаєте про наш творчий конкурс? Серед десятків робіт ми обрали ескіз родини талановитих художників Анатолія, Костянтина та Ольга Лапушена. Дякуємо їм за ініціативність, творчий запал та любов до пошти", - йдеться у повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За задумом художників, поштові скриньки показують, що насправді відбувається всередині них, коли люди вкидають туди свої листи. Нібито маленькі ельфи ловлять їх, обережно сортують і надсилають адресатам.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Таким чином митці показали своє бачення зв’язку між людьми в усьому світі, адже саме цю важливу роль виконує пошта.

Скриньки арт-об'єкти відсьогодні можна буде спостерігати цілодобово за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22.

До слова, конкурс на найкраще оздоблення поштових скриньок Укрпошта оголосила на початку квытня 2019. У компаныъ хотыли отримати креативний підхід, щоб звичайні скриньки привертали увагу тисяч киян та гостей столиці.

Нагадаємо, українцям нагадали, що тепер монетизовані субсидії можна отримати не лише на поштовому відділені, а ще у трьох десятках банків.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Укрпоштша знову накрутить тарифи.

Також портал Знай.ua писав, що директор "Укрпошти" Смілянський розлютив українців зарплатою.