В аеропорту "Київ" помітили два військових літака з гербом України на борту.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте поки невідомо, чи це той літак, в якому повинні знаходитися українські полонені.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також варто зауважити, що пізніше побачили вже третій військовий літак в київському аеропорту.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, 30 серпня був обмін полоненими між Україною і Росією. Хоча у президента просять не поспішати з цією інформацією, про це повідомив родний одного з моряків. Близьких українських в'язнів поставили до відома, що "моряки вже в Україні".

"Ми отримали таку інформацію і терміново виїхали до Києва", – розповів рідний одного з моряків.

Також він додав, що "зустріч в аеропорту не планується".

Нагадаємо, що з Москви в напрямку Києва рухається приватний борт Falcon 7x. У графах "Реєстрація", "Країна реєстрації", "Серійний номер" і "Вік" у нього написано Н/Д - "немає даних".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", процес взаємного звільнення утримуваних людей триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лариса Сарган, прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка, повідомила, що формат обміну полоненими "33 33" змінився на "35 до 35".