У Київській області знайшли 11-річного хлопчика, який втік з дому в селі Гребінки, щоб не мити посуд.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у регіоні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, дитина пішла з дому, коли нікого з дорослих не було. Коли дитина опівночі не з'явилася вдома, його мати зателефонувала до поліції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як тільки до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Гребінки про зникнення малолітнього хлопчика, на розшук дитини був піднятий особовий склад Васильківського відділу поліції, працівники ювенальної превенції спільно з кінологічною службою. До пошуків також приєдналися громадськість, місцеве населення", – зазначено в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Незабаром службовий пес "Марат" вийшов по сліду до водойми. У підсумку знайшли босоногого хлопчика о п'ятій ранку в зелених заростях.

"Хлопчик зізнався, що втік з дому через сварки зі старшим братом, тому що не хотів... мити посуд. Ховався тривалий час недалеко від місця проживання в нежитловому приміщенні, де заснув. Коли побачив світло ліхтариків і почув гавкіт, злякався і перейшов на інше місце схованки", – пояснили в поліції.

На даний момент дитину передали батькам.

Нагадаємо, що у Дніпрі десять днів шукали безвісти зниклого 40-річного Скубицкого Олександра Олександровича. 14 серпня чоловік вийшов з дому і зник.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі знайшли хлопчика Руслана Чорного, що втік з лікарні.

Також портал "Знай.uа" писав, що правоохоронці Харкова виявили неповнолітнього хлопця, який займався жебракуванням.