У вівторок, 27 серпня, у центрі Києва співробітники поліції зупинили водія BMW за порушення ПДР. А водій разом з правами простягнув правоохоронцям пакетик з наркотиком.

Про це повідомляють в патрульній поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліцейські попросили чоловіка за кермом машини пред'явити водійське посвідчення і документи на машину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли водій витягнув права і техпаспорт в шкіряній обкладинці і передав правоохоронцям, патрульні помітили в одному з відділень пакетик з якоюсь білою речовиною. На місце викликали слідчо-оперативну групу і запросили понятих.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій занервував та почав говорити, що це не його, а пакетик підкинули самі патрульні. Ймовірно, він забув, що сам сховав пакетик з наркотиками в портмоне з документами. За попередніми даними, це був героїн.

Тепер чоловікові загрожує до 3 років в'язниці за ч. 1 ст. 309 КК України - "Зберігання та перевезення наркотиків без мети збуту".

Нагадаємо, що прикордонники пункту пропуску "Гоптівка" у Харківській області затримали громадянина Азербайджану, в машині якого знайшли наркотики.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помітили жінку, яка пропонує дітям наркотики під приводом прохання про допомогу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Гетьмана водій в стані алкогольного сп'яніння спровокував серйозну аварію.