Вранці у четвер, 29 серпня, в Києві утворилися масштабні затори.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що по місту зафіксовано близько 10 ДТП.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

На даний момент складна ситуація з проїздом на Софіївській Борщагівці, проспекті Леся Курбаса, а також на Проспекті Перемоги в бік центру від станції метро "Житомирська".

Також машини стоять на Голосіївському проспекті, в центрі, на Набережному шосе і на Подолі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, затори з'явилися на Північному мосту, міст Метро вільний, але в тягучках знаходиться вулиця Окіпної. Міст Патона, а також під'їзди до нього з боку правого і лівого берегів – теж у заторах.

Також на Дарницькому мосту утворилися затори в бік центру, Південний міст вільний, але затори є на проспекті Бажана на під'їзді до нього.

Нагадаємо, що Одеса знову в заторах. Причиною цього стала ДТП на вулиці Академіка Корольова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр, через це потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві частково обмежать рух транспорту.