28 серпня, близько 23:00, у селі Білогородка під Києвом знайшли тіло чоловіка з ножовим пораненням.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми даними, чоловік працював будівельником у селі Білогородка. На даний момент невідомо, хто його вбив. Тіло загиблого знаходилось в меліоративній канаві біля котеджного містечка "Зелений Бульвар". Правоохоронці виявили на трупі колоту рану (імовірно, від ножа) в області серця. Знаряддя вбивства поруч з тілом виявлено не було.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На місці працювали медики, слідчо-оперативна група і криміналісти. На даний момент всі зусилля правоохоронців спрямовані на пошуки знаряддя вбивства і встановлення осіб зловмисників.

Нагадаємо, що у селі Балтика знайшли обезголовлений труп 47-річного чоловіка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селищі Стрелеча Липецького району Харківської області знайшли мертвою місцеву мешканку, яка перебувала у розшуку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі жінка знайшла в своєму будинку тіло свого сина та його товариша, обидва були без ознак життя.