У четвер, 29 серпня, в Києві буде ясна погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, опадів у цей день не буде, а тепла і приємна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день. Тільки зрідка вдень на небі буду з'являтися хмари.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вдень стовпчик термометра підніметься до 25°C градусів тепла. А вночі температура повітря опуститься до 14°C.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

29 серпня відзначається свято Спаса Нерукотворного. У минулі часи помітили, якщо у цей день буде заморозок — осінь тривалою буде. А якщо журавель відлетить до третього Спаса, то на Покров (14 жовтня) буде морозно.

Нагадаємо, що у четвер в Україні стане трохи холодніше, проте погода все ще тепла. Сильного сонця не буде, але день пройде без опадів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні до кінця серпня буде поступово показувати свій осінній характер.

Також портал "Знай.uа" писав, що вранці небо у Запоріжжі - ясне, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до пізнього вечора. Синоптики обіцяють температуру +15 +28 градусів повітря.