У Києві під час суду прокурор попросила довічного ув’язнення для жінки, яка вбила власну дитину, повідомляє Прокуратура міста Києва.

В грудні 2016 року обвинувачена на 11 днів залишила своїх малолітніх дітей без нагляду, їжі та води. В наслідок цього однорічний хлопчик помер, а дворічну дівчинку вдалось врятувати.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час судових дебатів у цій справі прокурор підтримала усі докази та попросила суд присудити обвинуваченій довічне ув’язнення. Сама ж жінка під час дебатів своєї провини не визнала.

Вирок буде оголошено 29 серпня.

Нвагадуємо, що днями у Вінниці суд відбрав дітей у матері, яка зловживала алкоголем та регулярно залишала малюків без нагляду.

Знай.ua також повідомляв, що Супрун заявила про закриття усіх дитбудинків.

Як писав Знай.ua з дитбудинку під Києвом втекла дівчина в татуюваннях.