Вранці 28 серпня кияни раптово виявили, що в кранах немає води. У «Київводоканалі» несподіване відключення пояснили аварією на водогоні.

За словами комунальників, на ліквідацію аварії піде не менше доби, але вже завтра вода повинна повернутися в крани жителів міста.

Як повідомляється, не пощастило сьогодні жителям семи вулиць і двох проспектів. Зокрема, без водопостачання залишились будинки по пр. Свободи, 3а; вул. Ревуцького, 2а, вул. Єжи Гедройца, 16; вул. Йорданській, 2б; пр. Володимира Маяковського, 5, вул. Миколи Закревського, 5, вул. Академіка Єфремова, 9а, 15, вул. Ірпінській, 74а; вул. Академіка Булаховського, 32.

Нагадаємо, що у суботу, 24 серпня, на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Як повідомляв Знай.uа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знай.uа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.