27 серпня президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Болдиря з посади начальника Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування Центрального управління Служби безпеки України, призначивши його керівником управління СБУ в столиці та Київській області.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідні два укази опубліковані на сайті президента.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Призначити Болдиря Сергія Володимировича начальником управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області", – зазначено в тексті документа.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що генерал-майор Сергій Болдир зайняв крісло голови Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування в липні 2016 року.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський новим указом призначив начальником управління СБУ в Кіровоградській області колишнього контррозвідника Олексія Петрова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент Володимир Зеленський вніс кандидатури голів ОДА Винницикой, Запорізької та Рівненської областей на розгляд Кабінету міністрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський перепризначив Руслана Стефанчука представником президента у Верховній Раді нового скликання.