28 серпня на зеленій гілці київського метро зупинилися потяги.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто звернути увагу, що станція "Позняки" була закрита на вхід і вихід. Все це сталося через те, що на цій станції зламався потяг. Зараз фахівці намагаються полагодити його.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стало відомо, що зараз рух потягів здійснюється по лінії від станції "Сирець" до станції "Осокорки".

Нагадаємо, що у київському метро на станції "Бориспільська" сталася поломка, частину зеленої гілки перекрили. Оскільки поруч було депо зламаний потяг вдалося негайно відтягнути в ремонтний бокс. Тільки через годину зелена гілка київського метрополітену почала працювати у відповідності зі штатним режимом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столичній підземці терміново зупинили рух і закрили кілька станцій метро. Причиною стала поломка потяга.

Також портал "Знай.uа" писав, що потяг зламався в тунелі на синій гілці московського метро. Причиною НП став незакріплений кабель.