Вранці 28 серпня Київ застряг у багатокілометрових пробках. Затори на дорогах скували рух як на правому, так і на лівому берегах столиці.

зокрема, ускладнено рух по пр. Степана Бандери, по вул. Набережно-Хрещатицькій, на пр. Свободи, в районі станцій метро "Теремки", "Іподром", "Виставковий центр", а також "Шулявської", "Нивок", "Берестейської" і "Житомирської". Складно буде проїхати по пр. Леся Курбаса, пр. Космонавта Комарова і Великій Окружній дорозі.

Стоять машини в пробках на пр. Академіка Глушкова, на Голосіївському проспекті. Не проїхати по Північному, Південному, Дарницькому мостам та мосту Патона.

Лівий берег теж завмер: у заторах стоїть пр. Юрія Гагаріна, Броварський, Соборності, Дарницького шосе та ін. Миколи Бажана. В районі станцій метро "Славутич", "Осокорки", "Лівобережна" теж ускладнений рух.

Нагадаємо, що у Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр, з-за цього потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста. Будівельникам необхідно звузити проїжджу частину на два роки. Перекриття тротуарів і звуження планується в центральній частині міста.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 серпня проводять ремонт дороги на кількох вулицях Дніпра. Ремонт може передбачати повне перекриття або тимчасове звуження проїзної частини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві частково обмежать рух транспорту.