У середу, 28 серпня, в Києві буде ясна погода, у небі не буде хмар.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цей день, за словами синоптиків, буде без опадів, а тепла і приємна погода буде радувати гостей та мешканців столиці цілий день. Ніч буде безхмарною.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вдень стовпчик термометра підніметься до 25°C градусів тепла. А вночі температура повітря опуститься до 16°C.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

28 серпня відзначається свято Успіння Пресвятої Богородиці. З 28 серпня розпочинається молоде Бабине літо, яке триває до 11 вересня. У минулі часи помітили, якщо молоде Бабине літо вітряне — чекай негоди на старе (з 14 до 21 вересня). Якщо у цей день погода тиха і ясна, то й осінь буде такою ж.

Нагадаємо, що в Україні початок вересня порадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у середу по всій Україні очікується сонячна погода без опадів, навіть хмар не буде.

Також портал "Знай.uа" писав, що погода на початок тижня так і не принесе в Україну по-справжньому літню спеку.