У Києві стався моторошний інцидент на дорозі. Водій на Hyundai Matrix наїхав на поліцейського, який зупинив авто для перевірки.

Про це повідомляє Інформатор.

Інцидент стався у столиці за адресою вулиця Антоновича, 176. Як стало відомо, патрульний зупинив водія за порушення правил дорожнього руху. Правоохоронець спілкувався з водієм на проїжджій частині біля ТРЦ Ocean Plaza і зауважив, що власник авто помітно нервував. Співробітник поліції попросив пред'явити документи, але чоловік повідомив, що нічого не порушував.

Після чого водій цілеспрямовано повернув кермо і наїхав на патрульного.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після того, як чоловік наїхав на копа, одрау ж втік з місця пригоди. Відомо, що потерпілому правоохоронцю викликали швидку.

Попередньо, він отримав закриту черепно-мозкову травму і підозра на перелом правої ноги. Для того, щоб знайти порушника, у Києві ввели план "Перехоплення".

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через деякий час автомобіль та водія затримали в центрі столиці. Йому загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що під Києвом працівники ритуальних служб перестріляли один одного.

Як повідомляв раніше Знай.uа, ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.