У місті Біла Церква 51-річна жінка стала жертвою двох ґвалтівників. Жінку впіймали на зупинці міського транспорту, посадили в автомобіль і повезли на квартиру. Там її утримували приблизно 16 годин, били і ґвалтували, поки жертві не вдалося втекти.

Подія трапилася о 03.00 ночі. До поліції потелефонувати постраждалій вдалося лише о 19.40. Жінка розповіла, що чоловіки заборонили їй покидати приміщення. Забрали у неї гроші і телефон та почали жорстоко бити. Коли жінка не могла уже відбиватися, почали ґвалтувати її.

О 19.00 зловмисники заснули. Жінка скористалася цим, одягла речі одного з чоловіків і втекла. Після звернення до поліції ґвалтівників вдалося затримати. Ними виявилися чоловіки 35-ти та 37-ми років, мешканці Білої Церкви. Після того як поліцейські оглянули житло, було виявлено квитанцію про те, що телефон і одяг потерпілої опинився в ломбарді під заставою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі чоловіки знаходяться у слідчому ізоляторі. За даним фактом відкрито кримінальне впровадження за статтею 146 частина 2 (незаконне позбавлення свободи або викрадення), 187 частина 2 (розбій), 152 частина 3 (згвалтування). Слідчі дії продовжуються.

Як повідомляв раніше Знай.ua Слабоумство та відвага: горе-злочинець під Києвом вкрав поліцейське авто і попався через 10 хвилин

Як писав Знай. ua Вже підбирається до Києва: на Вінниччині перевернулася вантажівка з тоннами хімікатів - "наслідки непередбачувані"

Раніше на Знай.ua Хімічна кастрація: як в Україні "перевиховуватимуть" ґвалтівників