Шокуюча знахідка сколихнула Київ.

На вулиці Академіка Навашина, 9 Оболонського району прибиральник знайшов вибухівку.

Чоловік прибирав на закріпленій йому території. А коли підійшов до сміттєвих баків - побачив всередині вибухівку. Тому одразу викликав вибухотехніків та поліцію.

Наразі з'ясовуються всі обставини справи та ведуться роботи з можливими свідками. Нікому не відомо як і чому вибуховий пристрій опинився у сміттєвих баках спального району, де мешкають люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадуємо, якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет то:негайно повідомте чергові служби органів внутрішніх справ, цивільного захисту. Не підходьте до предмету, не торкайтеся і не пересувайте його, не допускайте до знахідки інших людей. Припиніть всі види робіт в районі виявлення вибухонебезпечного предмету. Не користуйтеся засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух). Дочекайтеся прибуття фахівців, вкажіть місце знахідки та повідомте час її виявлення.

Не забувайте, що одна з основних причин нещасних випадків з вибухонебезпечними предметами - недотримання правил безпеки.

Як повідомляв раніше Знай.ua Вибухівка і цигарки: бойовики шукали 19 "терористів" у ЗСУ, слід неочікувано вказав на них самих

Як писав Знай. ua Потужний вибух у центрі столиці забрав 19 життів, медики рятують поранених, місто в паніці

Раніше на Знай.ua "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія приголомшила Україну, "до лікарні везли по частинах"