26 серпня в Деснянському районі Києва чоловік з обрізом увірвався до магазину Столичної ювелірної фабрики і заявив, що це пограбування.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті у Києві ввели план "Сирена", а на місці події працюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У момент пограбування охоронець вийшов з магазину, а продавців злочинець попередив, що йому краще не заважати. Після цього він розбив дві ювелірні вітрини, забрав із них прикраси і втік. В даний момент на місці злочину працюють слідчо-оперативні групи столичного главку і Деснянського управління поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці намагаються отримати записи з камер спостереження. Якщо зможуть затримати зловмисника, йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що озброєна банда влаштовувала пограбування на Вінниччині та ще в двох областях.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", банда грабіжників викрала з Приватбанку понад 3,6 млн грн.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині невідомі влаштували криваве розбійний напад через що оголошений план "Перехоплення".