Увечері в понеділок, 26 серпня, в Києві на бульварі Дружби народів зіткнулись дві машини.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відео затримання одного з водіїв опублікували в групі "Київ Оперативний".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як з'ясувалося, зіткнулися машини Ssang Yong і BMW. Відразу після аварії водій BMW зник з місця події. Але співробітники правоохоронних органів змогли знайти машину, а поруч з ним – водія.

На бульваре Дружбы Народов произошло #ДТП: «лоб в лоб» не разминулись #Ssang #Yong и #BMW. Сразу после аварии BMW с места скрылся. К счастью, авто удалось найти, а рядом с ним и бухого в хлам владельца. Говорит, что не он был за рулем.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 26 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як виявилося, чоловік, який був водієм BMW, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він також стверджував, що не був за кермом.

Нагадаємо, що у Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці події. Очевидці відзначають, що удар був настільки сильним, що машини розлетілися по проїзній частині на кілька метрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на проспекті Академіка Палладіна, 18/30 сталася ДТП з постраждалими.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львівській області в 23:05 25 серпня зіткнулися чотири автомобілі.