На вулиці Грушевського в Києві з 27 серпня до 1 вересня обмежать рух транспорту, через це проїзд у центрі міста буде затруднений.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як стало відомо, дорожні служби облаштують острівець безпеки на переході до пам'ятника легендарному футбольному тренеру Валерію Лобановському.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомили у КК "Київавтодор", з появою острівця переходити вулицю Грушевського пішоходам буде безпечніше.

Нагадаємо, що у Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр, через це потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста. Будівельникам необхідно звузити проїжджу частину на два роки. Перекриття тротуарів і звуження планується в центральній частині міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 серпня проводять ремонт дороги на кількох вулицях Дніпра. Ремонт може передбачати повне перекриття або тимчасове звуження проїзної частини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві частково обмежать рух транспорту.