У Києві ввели план «Перехоплення»: шукають автомобіль, на якому зник чоловік, що влаштував стрілянину в Солом'янському районі. Про це повідомляє «Інформатор», посилаючись на власні джерела.

Як стало відомо, чоловік близько 10:30 відкрив вогонь з травматичної зброї і на чорному автомобілі марки Mitsubishi Lancer IX зник з місця злочину. Інцидент нібито стався на Повітрофлотському проспекті, 52.

Внаслідок стрілянини постраждав чоловік.

У столиці ввели оперативний план «Перехоплення». Номер машини: «АМ 65 59 АМ». Всіх, хто бачив зазначений автомобіль, просять повідомити в поліцію.

Нагадаємо, що поліція Одеси затримала кілька разів судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київській області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві п'яний поліцейський влаштував жахливу стрілянину.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM