Страшна ДТП сталася в Києві ввечері 26 серпня на Північному мосту: машина ледь не злетіла в річку. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

За словами очевидців ДТП, автомобіль марки Suzuki на величезній швидкості вилетів через відбійник на пішохідну зону мосту. Свідки запевняють, що машина при цьому зробила не менше 10 переворотів. Розбите авто дивом не звалилося в Дніпро. На місце аварії прибули поліцейські, рятувальники і лікарі.

Дивовижно, але водій вижив в аварії – його витягли з розбитого транспорту свідки ДТП.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку і втік з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, на трасі Одеса-Київ сталося ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження.

Також Знай.uа писав про те, що в Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці пригоди.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM