Комунальні служби Києва скористалися частковим перекриттям шляхопроводу біля пр. Комарова, і вже до кінця літа обіцяють відновити рух швидкісного трамвая, повідомив у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко.

Раніше київський мер обіцяв, що швидкісний трамвай запустять на початку осені, але обставини склалися на користь ремонтних служб – за літні місяці вони встигли відремонтувати відразу п'ять станцій: «Гната Юри», «Гарматную (НАУ)», «Проспект Перемоги», «Польову» і «Політехнічної».

Друзі! Тривають активні ремонтні роботи, аби на початку осені пасажири громадського транспорту вже знову могли користуватися послугами швидкісного трамваю. Ми закінчуємо капітальний ремонт одразу п’яти станцій швидкісного трамваю Борщагівської гілки: Гната Юри, Гарматна (НАУ), проспект Перемоги, Польова та Політехнічна. Це будуть сучасні та комфортні станції. На них вже проклали нові комунікації, оновили трамвайні рейки, зробили нові платформи, вхідні групи та вестибюлі. Також облаштували станції тактильною плиткою для пасажирів з вадами зору. На кожній станції працюватиме пункт безпеки. Для зручності пасажирів встановлюють термінали готівкового та безготівкового розрахунку. Ми ремонтуємо не тільки станції, оновлюємо також навколишню інфраструктуру - капітально ремонтуємо підземні переходи та тротуари. Загалом лінією швидкісного трамваю щодобово користуються понад 150 тисяч пасажирів. Тому ми робимо все можливе, аби закінчити ремонтні роботи якомога швидше.

Geplaatst door Кличко - мер op Maandag 26 augustus 2019

Зараз завершуються роботи над оновленням платформ і вестибюлів. Для людей з проблемами зору розмістять спеціальну тактильну плитку, з'являться пункти охорони і термінали для оплати проїзду.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відремонтують також підземні переходи та тротуари біля станцій. Кличко нагадав, що щодня швидкісний трамвай перевозить 150 тис. пасажирів, а його простий ускладнює життя величезній кількості городян.

Нагадаємо, дніпрян катають в "труні на колесах", небезпечно для життя: городян приголомшили "ревізією" в маршрутках.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вінничанам влаштували ігри на виживання, краще ходити пішки.

Також Знай.uа писав про те, що одеситка "збила" трамвай, городяни чухають потилиці.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM