На одній з вулиць житлового масиву у Києві місцеві мешканці помітили тварин.

Про це повідомляє портал "Погляд"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що світлину із козами опублікували очевидці в паблік "Наша Дарниця – наш Київ".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з’ясувалося, близько десятка тварин шукали їстівну рослинність у вільному вигулі. Скоріше за усе, кози живуть у приватному секторі поблизу бетонних джунглів.

Також відомо, що нещодавно кіз на вільному вигулі в столиці вже спостерігали неподалік Софії Київської.

Нагадаємо, що на урочистій церемонії, яка проходила на території дніпровського яхт-клубу "Січ", тварини поїдали весільні квіткові декорації. На захід прийшли кізки, які живуть на території яхт-клубу, і стали їсти квіти з весільної арки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під час переходу в інший вольєр 18 серпня із "Фельдман Екопарк" втекла його мешканка - зебра Марті.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.