Сьогодні, 26 серпня 2019 року, у Київській області відключать електроенергію.

Про це повідомляють на офіційному сайті "Київобленерго".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що планові відключення електроенергії у Київській області пройдуть у Вишгородському, Згурівському, Іванківському, Кагарлицькому, Києво-Святошинському, Макарівському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому та Сквирському районах. Без світла залишиться і частина населених пунктів Ірпінського регіону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто підкреслити, що цей графік не стосується позапланових (аварійних) відключень електроенергії.

Нагадаємо, що в Дніпрі з 19 по 30 серпня "Дніпрогаз" має намір провести планово-технічні роботи. Через це на вулицях трьох районів Дніпра відключать газопостачання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", безліч житлових будинків в Одесі залишилися без електрики. Причина - плановий ремонт електромереж.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові пройдуть заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.