Рано-вранці 26 серпня на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Гарматній в Києві машина BMW зачепила Chevrolet Lacetti, врізалася у парапет підземного переходу і загорілася. У мережі з'явилося відео пожежі.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше з'ясувалося, що BMW їхав проспектом у бік центру, а Chevrolet повертав на вулицю Гарматну. На перетині вулиць BMW зачепив Lacetti і виїхав за межі проїжджої частини.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Водій Chevrolet зупинився за 150 метрів після перехрестя. На його машині залишився лише невеликий слід, а на місці зіткнення лежав номерний знак.

На проспекте Победы BMW врезалась в переход и загорелась: погибла девушка

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 25 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що після удару BMW загорівся. Очевидці кинулися витягати людей з машин. Двоє хлопців-пасажирів були при свідомості. На жаль, дівчина-водій була мертва. Подробиці аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, що 22 серпня відбулася смертельна ДТП у селі Колоденці, Кам'янко-Бузького району Львівської області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинула маленька дитина.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі сталася чергова резонансна ДТП.