У центрі Києва біля будівлі МЗС сталася пожежа.

Про це повідомляє портал "ГолосUA".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що над Михайлівською площею був помітний дим. Як виявилося, дим виходить з дворів у центрі міста. Біля дерев'яної церкви святого Юрія невідомі підпалили сміттєві баки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто підкреслити, що проїзд пожежних до місця НП був утруднений, оскільки на Володимирській вулиці сьогодні масштабна виставка картин. Рятувальники були змушені їхати повільніше звичайного.

Після приїзду на місце НП вогонь швидко погасили.

Нагадаємо, що у Дніпрі полум'я оповило складські приміщення, стовпи диму було виднілися на все місто. На місце події прибули три бригади рятувальників. Вогонь знищив сировину для виготовлення паливних брикетів на площі 20 квадратних метрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в неділю рано вранці, 25 серпня, рятувальники Кривого Рогу отримали повідомлення про загорання дерев'яної будівлі храму УПЦ МП на вулиці Рудна Інгулецького району.

Також портал "Знай.uа" писав, що у місті Чорноморськ, поблизу Одеси, 24 серпня, близько 11:27 сталася пожежа у триповерховій будівлі будинку побуту на вулиці Першого травня.