Мешканка столиці вирішла зробити ефектне селфі на висотному крані біля будинку де триває будівництво, аби похизуватися ним на своїй сторінці в Instagram. Такий вчинок ледь не вартував панянці життя. Адже зірватися з висоти вона могла у будь-який момент.

Інцидент трапився на вулиці Бальзака, 2, що знаходиться в Деснянському районі міста Києва. На місце подій була викликана швидка допомога, рятувальники та поліція.

Зазначимо, що 33-річну жінку знімали з конструкції висотою понад 50 метрів.

Користувачі соцмереж обурені і не приховують здивування від того, наскільки необдуманий вчинок зробила доросла жінка, порушуючи правила безпеки.

Нагадаємо, що на вулиці Бальзака, 2 у столиці наразі проводяться будівельні роботи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Якщо ви потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, стали свідком надзвичайної ситуації, помітили підпал чи пожежу, знайшли небезпечний предмет, що загрожує життю, побачили тіло мертвої людини, повідомте за номерами 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Зірка Disney втратила половину прихильників після селфі без білизни: "Це фото зруйнувало моє дитинство"


Знай.ua писав Мама буде сварити, а в Instagram залайкають: новий тренд підкорює інтернет, зацінила навіть Кайлі Дженнер

Також Знай.ua писав про те, що Волочкова переплутала Instagram з кабінетом гінеколога