У Києві, в ніч з 25 на 26 серпня, сталася аварія, внаслідок якої загинули люди. Про це стало відомо з повідомлення «Інформатора».

ДТП сталася на перехресті пр. Перемоги та вул. Гарматної. Як повідомляється, в результаті зіткнення з авто марки Chevrolet Lacetti водій автомобіля BMW не зміг впоратися з керуванням транспортом і протаранив огорожу підземного переходу. У машині спалахнула пожежа. Жертвою аварії стала дівчина, що знаходилася в авто. Ще двоє хлопців отримали травми різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У страшному ДТП загинула дівчина-водій

Свідок події Микола близько 4:30 прямував у своєму авто до пр. Перемоги. В районі перехрестя з вул. Гарматною він побачив паруючий автомобіль. Зупинившись, він кинувся до авто і витяг з нього труп дівчини, яка перебувала за кермом, і двох постраждалих на пасажирських сидіннях.

Палаючий автомобіль очевидці намагались загасити своїми силами, але машина згоріла повністю.

Прибулі пожежні остаточно загасили полум'я до 5:00, на час ліквідації наслідків аварії рух по проспекту перекрили.

Поліція не відразу встановила причини ДТП, проте другий учасник аварії, водій Chevrolet Lacetti, сам повідомив про подію. Його авто тільки злегка подряпане, відлетів номерний знак.

Поліція встановлює всі деталі події.

Нагадаємо, що у Києві у дворі житлового будинку автомобіль наїхав на жінку з дитиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на харківському проспекті Гагаріна сталася ДТП, яка забрала людське життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Дніпропетровщині вантажівка на мосту збила пенсіонера.