Вночі 24 серпня в Києві на Солом'янській площі між двома чоловіками спалахнув конфлікт.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами співробітників служби охорони, коли вони приїхали на місце, чоловік поводився агресивно, діставав ніж і погрожував оточуючим. Коли на місце приїхав екіпаж поліції, нападник привітався з ними і показав посвідчення поліцейського.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За словами охоронців, вони ще декілька разів викликали поліцію, але копи ніяк не реагували на те, що чоловік поводився агресивно.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також, незважаючи на те, що очевидцями цього інциденту було декілька людей, співробітники поліції просто відпустили свого колегу. Протягом наступної години ні одна патрульна машина за викликом так і не приїхала.

Нагадаємо, що поліція Одеси затримала кілька разів судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київській області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві п'яний поліцейський влаштував жахливу стрілянину.