У Києві люди збільшують квадратні метри свого житла будь-якими способами. Добудувати собі ще одну квартиру збоку висотки примудряються навіть мешканці горішніх поверхів.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканець столичної хрущовки побудував килимом устелений шлях до гаража. Одне дерево він вмурував у прибудову, а інше обклав плитами, бо вже під вікнами сусідів облаштував паркомісце. На стук вийшли сусіди – саме під їхніми вікнами місцевий прибудовник паркує свій УАЗик.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Погано, але я нічого не можу зробити", - кажуть кияни.

В іншому столичному будинку люди зуміли розширити своє житло на другому поверсі – чималу добудову поставили на бетонні стовпи. Сусіди кажуть, що господарі квартири поїхали відпочивати, вдома їх немає.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У столичній адміністрації роз’яснюють, що ЖЕК лишень обслуговує будинок, а не контролює його мешканців. Через це часто потерпають сусіди, бо в них починаються проблеми зі світлом та опаленням – тому саме сусіди і мають усе контролювати.

"Треба об’єднуватися людям і брати участь в управлінні будинком, або створювати ОСББ, або обирати управителя, якому делегувати право відстоювати їх інтереси в судах", - пояснюють у ЖЕКу.

Лише суд може зобов’язати розібрати набудоване. Інший варіант – чекати, доки нерегламентована прибудова завалиться сама.

Нагадаємо, що на баптистську церкву "Миру, любові і єдності Християн", яку відвідує секретар РНБО Олександр Турчинов, встановили купола.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі.

Також портал "Знай.uа" писав, що в окупованому Росією Криму невідомі люди добудовують дачу екс-президента України Віктора Януковича.